неділя, 26 квітня 2020 р.


Перелік
 навчально – виробничих робіт на період виробничої практики

№ п/п
Дата
Зміст роботи
1
15.04
Ознайомлення з підприємством громадського підприємства
2
16.04
Застосовування різних способів обробки овочів та грибів, фруктів,  ягід, горіхоплідних з урахуванням вимог для приготування страв відповідно до сезону.
3
17.04
Нарізання овочів та грибів, зелені, фруктів, ягід простими формами
4
21.04
Нарізання овочів та грибів, зелені, фруктів, ягід складними формами
5
22.04
Нарізання овочів та грибів, зелені, фруктів, ягід складними формами
6
23.04
Проведення механічної кулінарної обробки риби з кістковим скелетом.
7
24.04
Приготування напівфабрикатів з риби;напівфабрикатів з риби для: соусів, супів, виробів з тіста.
8
27.04
Приготування котлетної маси з риби та напівфабрикатів з неї
9
28.04
Проведення механічної кулінарної обробки м’яса
10
29.04
Проведення механічної кулінарної обробки сільськогосподарської птиці
11
30.04
 Приготування напівфабрикатів з різних видів м’яса;напівфабрикатів з м’яса: для соусів, супів, виробів з тіста.
12
4.05
Приготування котлетної маси з м’яса та напівфабрикатів з неї.
13
5.05
Приготування котлетної маси з м’яса та напівфабрикатів з неї.
14
6.05
Приготування простих напівфабрикатів із субпродуктів.
15
7.05
Приготування бульйонів, відварів, пасеровок.
16
8.05
Приготування заправних супів
овочевих, їх відпуск.
17
12.05
Приготування заправних супів:
З крупами, бобовими,
їхвідпуск.
18
13.05
Приготування заправних супів з
Макаронними виробами, їхвідпуск.
19
14.05
Приготування супів молочних, їх відпуск.
20
15.05
Приготування страв з круп, їх відпуск.
21
18.05
Приготування страв з макаронних виробів, їхвідпуск.
22
19.05
Приготування страв з бобових, їх відпуск.
23
20.05
Приготування страв з консервів і концентратів, їх відпуск.
24
21.05
Приготуваннястравзяєць,їхвідпуск.
25
22.05
Приготування страв з сиру, їх відпуск.
26
25.05
Приготування страв і гарнірів з варених овочів (картоплі відварної), їхвідпуск.
27
26.05
Приготування страв і гарнірів з варених овочів (картопляного пюре), їхвідпуск.
28
27.05
Приготування страв і гарнірів з варених овочів (пюре з шпинату,селери і т.д.), їхвідпуск.
29
28.05
Приготування страв і гарнірів з варених овочів (галушок картопляних), їхвідпуск.
30
29.05
Приготування страв і гарнірів з варених овочів (кнедлів гуцульських),їх відпуск.
31
1.06
Приготування страв і гарнірів з варениховочів( капусти відварної),їхвідпуск.
32
2.06
Приготування страв і гарнірів з варениховочів( бобових відварних),їхвідпуск.
33
3.06
Приготування страв і гарнірів з  смажених овочів основним способом їх відпуск.
34
4.06
Приготування страв і гарнірів з  смажених овочів,їх відпуск.
35
5.06
Приготування страв і гарнірів з  смажених овочів( дерунів з сметаною,грибним соусом),їхвідпуск.
36
9.06
Приготування страв і гарнірів з  смажених овочів( картопляників),їхвідпуск.
37
10.06
Приготування страв і гарнірів з  запечених овочів( картопля запечена в шкірці з салом,),їх відпуск.
38
11.06
Приготування страв і гарнірів з  запечених овочів(картопля по-уланівськи), їх відпуск.
39
12.06
Приготування страв і гарнірів з  запечених овочів(картоплі «гратен»),їх відпуск.
40
15.06
Приготування страв і гарнірів з  запечених овочів (лежні картопляні) , їхвідпуск.
41
16.06
Приготування страв і гарнірів з  запечених овочів(рулет картопляний з м’ясом або субпродуктами), їх відпуск.
42
17.06
Приготування страв і гарнірів з  запечених овочів( голубці любительські), їх відпуск.
43
18.06
Приготуваннястрав і гарнірів з грибів, які потребують нескладного приготування їх відпуск.
44
19.06
Приготування прісного тіста та формування виробів з нього:вареників з солоними начинками, їх відпуск.
45
22.06
Приготування прісного тіста та формування виробів з нього:вареників з солодкими начинками, їх відпуск.
46
23.06
Приготування прісного тіста та формування виробів з нього:пельменів,їх відпуск.
47
24.06
Приготування прісного тіста та формування виробів з нього: локшини,їх відпуск.
48
25.06
Приготування прісного тіста та виробів з нього: млинчиків,їх відпуск.
49
26.06
 Кваліфікаційна пробна робота
50
30.06
 Поетапна кваліфікаційна атестація




Немає коментарів:

Дописати коментар