Перелік
навчально – виробничих робіт на період
виробничої практики
№ п/п
|
Дата
|
Зміст роботи
|
1
|
15.04
|
Ознайомлення з підприємством громадського підприємства
|
2
|
16.04
|
Застосовування різних способів обробки овочів та
грибів, фруктів, ягід, горіхоплідних з
урахуванням вимог для приготування страв відповідно до сезону.
|
3
|
17.04
|
Нарізання овочів та грибів, зелені,
фруктів, ягід простими формами
|
4
|
21.04
|
Нарізання овочів та грибів, зелені,
фруктів, ягід складними формами
|
5
|
22.04
|
Нарізання овочів та грибів, зелені,
фруктів, ягід складними
формами
|
6
|
23.04
|
Проведення механічної кулінарної обробки риби з кістковим скелетом.
|
7
|
24.04
|
Приготування напівфабрикатів з
риби;напівфабрикатів з риби для: соусів, супів, виробів з тіста.
|
8
|
27.04
|
Приготування котлетної маси з риби та напівфабрикатів
з неї
|
9
|
28.04
|
Проведення механічної
кулінарної обробки м’яса
|
10
|
29.04
|
Проведення механічної кулінарної обробки
сільськогосподарської птиці
|
11
|
30.04
|
Приготування
напівфабрикатів з різних видів м’яса;напівфабрикатів з м’яса: для соусів,
супів, виробів з тіста.
|
12
|
4.05
|
Приготування котлетної маси з м’яса та напівфабрикатів з неї.
|
13
|
5.05
|
Приготування котлетної маси з м’яса та напівфабрикатів з неї.
|
14
|
6.05
|
Приготування простих напівфабрикатів із субпродуктів.
|
15
|
7.05
|
Приготування бульйонів, відварів, пасеровок.
|
16
|
8.05
|
Приготування заправних супів
овочевих,
їх відпуск.
|
17
|
12.05
|
Приготування заправних супів:
З крупами, бобовими,
їхвідпуск.
|
18
|
13.05
|
Приготування заправних супів з
Макаронними виробами, їхвідпуск.
|
19
|
14.05
|
Приготування супів молочних, їх відпуск.
|
20
|
15.05
|
Приготування страв з круп, їх відпуск.
|
21
|
18.05
|
Приготування страв з макаронних виробів, їхвідпуск.
|
22
|
19.05
|
Приготування страв з бобових, їх відпуск.
|
23
|
20.05
|
Приготування страв з консервів
і концентратів, їх відпуск.
|
24
|
21.05
|
Приготуваннястравзяєць,їхвідпуск.
|
25
|
22.05
|
Приготування страв з сиру, їх відпуск.
|
26
|
25.05
|
Приготування страв і гарнірів з варених
овочів (картоплі відварної),
їхвідпуск.
|
27
|
26.05
|
Приготування страв і гарнірів з варених
овочів (картопляного пюре),
їхвідпуск.
|
28
|
27.05
|
Приготування страв і гарнірів з варених
овочів (пюре з шпинату,селери і т.д.),
їхвідпуск.
|
29
|
28.05
|
Приготування страв і гарнірів з варених
овочів (галушок картопляних),
їхвідпуск.
|
30
|
29.05
|
Приготування страв і гарнірів з варених
овочів (кнедлів гуцульських),їх відпуск.
|
31
|
1.06
|
Приготування страв і гарнірів з
варениховочів( капусти відварної),їхвідпуск.
|
32
|
2.06
|
Приготування страв і гарнірів з
варениховочів( бобових відварних),їхвідпуск.
|
33
|
3.06
|
Приготування страв і гарнірів з смажених овочів основним
способом їх відпуск.
|
34
|
4.06
|
Приготування страв і гарнірів з смажених овочів,їх відпуск.
|
35
|
5.06
|
Приготування
страв і гарнірів з смажених овочів(
дерунів з сметаною,грибним соусом),їхвідпуск.
|
36
|
9.06
|
Приготування
страв і гарнірів з смажених овочів(
картопляників),їхвідпуск.
|
37
|
10.06
|
Приготування страв і гарнірів з запечених овочів( картопля
запечена в шкірці з салом,),їх відпуск.
|
38
|
11.06
|
Приготування страв і гарнірів з запечених овочів(картопля
по-уланівськи), їх відпуск.
|
39
|
12.06
|
Приготування страв і
гарнірів з запечених овочів(картоплі «гратен»),їх відпуск.
|
40
|
15.06
|
Приготування страв і гарнірів з
запечених овочів (лежні картопляні) , їхвідпуск.
|
41
|
16.06
|
Приготування страв і
гарнірів з запечених овочів(рулет картопляний з м’ясом або субпродуктами), їх відпуск.
|
42
|
17.06
|
Приготування страв і
гарнірів з запечених овочів( голубці любительські), їх відпуск.
|
43
|
18.06
|
Приготуваннястрав і гарнірів з грибів, які потребують
нескладного приготування їх відпуск.
|
44
|
19.06
|
Приготування прісного тіста та формування
виробів з нього:вареників з солоними начинками, їх відпуск.
|
45
|
22.06
|
Приготування прісного тіста та формування
виробів з нього:вареників з солодкими начинками, їх відпуск.
|
46
|
23.06
|
Приготування прісного тіста та формування виробів
з нього:пельменів,їх відпуск.
|
47
|
24.06
|
Приготування прісного тіста та формування
виробів з нього: локшини,їх відпуск.
|
48
|
25.06
|
Приготування прісного тіста та виробів з нього:
млинчиків,їх відпуск.
|
49
|
26.06
|
Кваліфікаційна пробна робота
|
50
|
30.06
|
Поетапна
кваліфікаційна атестація
|
Немає коментарів:
Дописати коментар